09 May 2016

Wedding at Gombak, Taman Melati


Hai, weekend ni turn tido rumah mama..Yeah, we decided to take turn rumah sape nak tido every weekend.. Tapi not to forget, ada weekend yang kami spent time together alone at our house.. Hahahha.. Privacy time.. Hellooooo....

So now tengah bersiap, waiting for my family in-law to come and fetch us.. Nak pergi wedding my FIL punya kawan punya daughter...

Buat dekat dewan, a small hall with air-cond.. Makanan ok but nowadays, bila attend wedding kita da kurang dapat goodies... :(


So, memang tak dapat goodies ke ?? Tapi dekat luar dewan berlambak meja goodies and goodies..Actually utk pameran or bagi tetamu? I tengok orang lain pun tak dapat, so yaa... That goodies hanya untuk display.. hahhahah.. 

What a waste..


This is my mother in-law.. Hahahha.. Seems like dia tengah marah.. HAAHHAH... Takde lah.. Actually tengah tunggu ayah solat, so panas dekat luar kan.. Berkerut dahi ibu mertuaku..



TaraaaAAaa, selfie time as usuall.. Love my husband... Mengada and spoil..Hahhah.. Tapi reti memujuk even dia cakap tak reti.. You got your own way sayang... Love you mucchhooo



Polok-polok sikit....Mesra tak??


So, this is the jubah yang Kak yong bawa dari Arab sana.. TQ kak yong.. cantik sangat... Im not a jubah lover, but this jubah makes me comfortable to wear...
Hubby tak berhenti nyanyi lagu Mawi

"Orang arab,balik arab, berjubah labohhhhhhhhh"

Sekali kene penampar...hahahahhaha

Happy mee.... :)

No comments:

Post a Comment