16 May 2016

Attend Night Wedding @ Sapura

Now, kerap pergi kenduri kahwin je kan...So ni kenduri kahwin yang grand and unik...Kawan mama, Aminah punya anak yang kahwin... Seriously , dia sangat kaya but yet she's so humble and eally down to earth.. Bagus..Kekayaan yang tak ditunjuk-tunjuk


So, lokasi dekat dengan The Mines.. Dekat dengan rumah B jugak.. Makanan takde buffet2, semua hidang.. Paling suka doorgift dia..Bagi chocolate bar Camior setiap sorunk kot.. Nikmat nye.. So, kiteorang dapat sorunk satu..



Sempat lagi bergambar sebelum majlis bermula... Ikot protokol k.. Bukan makan and main balik je.. But, bit boring, lama kena tunggu utk nak masukkan sesuap nasi dalam tekak ni..Nasib sedap tauuu...



Selfie macam biasa...


Lens beli dari online, but kali ni pakai tak sedap.. Tak tau kenapa.. Da la keras, then maybe power I request low..250 both.. Supposed da tinggi da power ni.. Hurm...

No comments:

Post a Comment