21 January 2016

Majlis Bertandang Arifin & Yana


Hai...!!! New Life, new chapter, new beginning.. Everything is new now....  and the most important thing is my HUSBAND... finally got someone who can take care of you... 

Im the most luckiest and happiest girl in the world now..!!


So, ini sedikit dari hasil gambar Majlis Bertandang..03.01.2016


Tak ambik album just ambik shoot and burn.. Banyak gambar lagi but tak berminat nak post bebanyak... Sebab nye MALASSS....


Makeup and baju by catering : Seri Mempelai Caterer.. 
Makeup : FB: Lailiza Liza





Wedding cake

Ayah's Birthday cake

Suka tengok ayah tersenyum lebar.. Mane tak nye, kek dye lambang merc... Thannx husband..Awak tau nak jaga hati family saya..I'll do the same thing jugak k..

My in-law family


K, ni outdoor session but both of us memang xminat bergambar outdoor2 ni... ni pun kene paksa buat belakang rumah JE..!! 

Yup, both of us perangai same.. Nak posing memang xreti.. So end up, ini je gambar outdoor kami..Hahhahah... Majlis Reception belah i langsung xde outdoor... Orang sibok dok buat outdoor...Hahaha




Family Beranang


The best ayah and mama in the world


My siblings.. Yang besar itu bukan abang ku sebalik nye adikku...










Overall, tamatlah sudah penat lelah nak mengelolakan 3 majlis ni.. Nikah, sanding and tandang.. Banyak jugak duit habis, tenaga banyak habis jugak...

Planning sangat important dari segi kewangan n budget.. Ini memang main thing..

Suka life after kahwin, seriously... Freedom.. :)  This is what I want.. Even sikit penat menguruskan dua orang sekarang, but worth..

Entry next kita cerita lagi k.. tatatatta